Forhindr programmer i at bruge webkameraet

Programmer på din computer kan få adgang til dit webkamera og tage fotos af dine omgivelser. Du kan blokere adgang til dit webkamera og forhindre ethvert program i at bruge det.

Bemærk: Adgangen blokeres for alle programmer, der er installeret på din computer. Du kan ikke blokere adgang til dit webkamera for specifikke programmer.

Vigtigt: Hvis Kaspersky-programmet blokerer dit webkamera, skal du først fjerne blokeringen af webkameraet for at bruge det.

Forhindr programmer i at bruge webkameraet

Se også

Beskyttelse af personlige oplysninger